Banner 980x90

Ventspilī par 40 800 eiro būvēs jaunas pludmales ieejas laipas

Rīga, 26.apr., LETA. Ventspilī par 40 800 eiro būvēs jaunas pludmales ieejas laipas, aģentūru LETA informēja Ventspils pašvaldības "Komunālās pārvaldes" sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Znotiņa.

Pērn Latvijas vides aizsardzības fonds (LVAF) izsludināja projekta konkursu "Publisko ūdeņu praktiskā pārvaldība", kurā Ventspils pašvaldība iesniedza projektu "Pieejas uzlabošana kāpu zonā Ventspils pilsētas pludmalē" un saņēma finansējumu ar mērķi nodrošināt vides pieejamību, mazināt antropogēnās slodzes ietekmi uz dabas un vides vērtībām kāpu zonā, kā arī uzlabot jūras piekrastē esošo publisko infrastruktūru.

Par konkursā iegūto finansējumu, pludmales teritorijā ir uzsākti pludmales ieejas laipu Nr.2, Nr.5 un Nr.7 būvdarbi.

Kopējās projekta realizācijas izmaksas ir 40 800 eiro, no kurām 70% ir LVAF finansējums 28 560 eiro un 30% Ventspils pašvaldības finansējums 12 240 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)