Banner 980x90

Ventspilī par godu Jurijam Bespalovam svinēs Futbola svētkus

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Jau šo piektdien, 29.jūlijā, starptautiskā junioru futbola turnīra "Yuri Bespalov’s Cup 2016" ietvaros Ventspilī norisināsies Futbola svētki ģimenēm, kuru noslēgumā dalībniekus sagaida populārās latviešu grupas "Carnival Youth" koncerts.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Starptautiskā turnīra "Jurija Bespalova kausa" sabiedrisko attiecību konsultante Jūlija Vasiļjeva, svinībās tiek aicināti piedalīties visi pilsētas iedzīvotāji un viesi, ģimenes ar bērniem un jaunieši. Pasākuma organizatori ir sarūpējoši plašu programmu visas dienas garumā - atrakcijas, ģimenes stafetes, seju apgleznošanu bērniem, pārsteiguma dāvanas un, protams, aizraujošas futbola spēles.

Starptautiskais junioru futbola turnīrs "Yuri Bespalov’s Cup 2016" norisināsies Olimpiskajā centrā "Ventspils" no 27. līdz 29.jūlijam. Trīs dienu garumā U-15 grupas komandas no piecām valstīm, tostarp, Lielbritānijas, sacentīsies par vietu finālā un un turnīra uzvarētāja goda titulu.

Atbalstīt komandas var visu turnīra norises laiku – trešdien plkst.10.30-18.00, ceturtdien plkst.10.00-17.30 un piektdien plkst.10.00-13.00. Spēles norisināsies Olimpiskā centra "Ventspils" Rezerves laukumā. Savukārt turnīra fināla spēle norisināsies 29.jūlijā plkst.13.00 lielajā stadionā, kurai sekos uzvarētāju godināšana un "Carnival Youth" koncerts par godu Futbola svētkiem un turnīra noslēgumam.

Turnīrs "Yuri Bespalov’s Cup 2016" tiek organizēts par piemiņu bijušajam Futbola kluba "Ventspils" (FKV) prezidentam Jurijam Bespalovam, kurš vairākus gadus vadīja kluba komandu un kopumā veicināja futbola attīstību pilsētā un Latvijā. Pateicoties Bespalova neatlaidībai un cīņas sparam, 2009.gadā klubs iekļuva Eiropas līgas grupu turnīrā. Jāatzīmē, ka FKV ir vienīgais klubs Baltijā, kas var lepoties ar tik augstiem sasniegumiem.

FKV bijušais prezidents un nenoliedzami kluba līderis vienmēr mācīja kluba spēlētājus būt atklātiem un godīgiem pret sportu, būt uzticīgiem klubam, drosmīgiem un tolerantiem laukumā. Tieši šīs vērtības vislabāk raksturo turnīru un Futbola svētkus, kas norosināsies jau šo piektdien.

Visas atrakcijas un "Carnival Youth" noslēguma koncerts ir pieejams bez maksas. Futbola svētkus un starptautisko junioru futbola turnīru "Yuri Bespalov’s Cup 2016" organizē Ventspils Futbola Akadēmija ar FK "Ventspils" atbalstu. Pasākuma galvenie atbalstītāji ir Gutta, Rasēns, Coca-Cola, Saldus pārtikas kombināts, kā arī Olimpiskais centrs "Ventspils".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)