Banner 980x90

Ventspilī veidos jaunu valsts un pašvaldības vienoto klientu apkalpošanas centru

Rīga, 18.sept., LETA. Ventspilī, Kuldīgas ielā 2 esošo namu plānots pārbūvēt un tajā ierīkot valsts un pašvaldības vienoto klientu apkalpošanas centru (VPVKAC), paredz valdības pieņemtais lēmums.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) pārstāve Anda Zaļepska, ēkā plānots izvietot darbavietas 50 Valsts ieņēmumu dienesta darbiniekiem, četriem Ventspils pašvaldības un 38 Nodarbinātības valsts aģentūras, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras un Valsts darba inspekcijas darbiniekiem.

Tradicionāli lēmumi par VPVKAC izveidi tiek skatīti Ministru kabineta sēdes atklātajā daļā, taču šoreiz šis lēmums pieņemts sēdes slēgtajā daļā.

Kā skaidro Zaļepska, tas darīts tādēļ, ka lēmumprojektā ir norādītas summas, kas paredzētas objekta būvniecībai un telpu pielāgošanai. Šoreiz plānoti ievērojami būvdarbi, tostarp, vēsturiskās ēkas fundamentālā pārbūve, un "valsts neesot ieinteresēta sadārdzināt paredzamos darbus, izziņojot būvdarbiem atvēlēto summu."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)