Banner 980x90

Ventspils pašvaldība ik gadu atbalstīs vairāk nekā 10 informācijas un komunikāciju tehnoloģiju pilotprojektus

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv
Ventspils pilsētas pašvaldība līdz 2020.gadam ik gadu atbalstīs vairāk nekā 10 informācijas un komunikāciju tehnoloģiju (IKT) pilotprojektus, piešķirot katram projektam finansējumu līdz 15 000 eiro apmērā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Ventspils domes sēdē šodien apstiprināta IKT nozares uzņēmumu pilotprojektu finansēšanas konkursa nolikuma apstiprināšanas un finansējuma piešķiršanas kārtība.

Konkurss tiks organizēts, lai veicinātu Ventspils IKT nozares attīstības stratēģijas un rīcības plāna no 2014. līdz 2020.gadam īstenošanu. Konkursa mērķis ir sniegt atbalstu komercsabiedrībām, kas īsteno jaunus IKT risinājumus - infrastruktūras, aprīkojuma vai programmatūras izstrādi, testēšanu un ieviešanu Ventspilī, veidojot Ventspils pilsētu kā viedo tehnoloģiju centru. Konkursa uzdevums ir finansiāli atbalstīt IKT uzņēmumu veidošanos un darbību, līdzfinansēt IKT uzņēmumu projektus Ventspils pilsētas administratīvajā teritorijā.

Lai pretendētu uz pašvaldības līdzfinansējumu, konkursā iesniegtajiem projektiem būs jāatbilst vismaz vienai no definētajām tēmām: vieda pārvalde,

vieda ekonomika, vieda mobilitāte, vieda vide, viedi iedzīvotāji vai vieda pilsētvide.

Par konkursa organizēšanu atbildīgs ir Ventspils Digitālais centrs. Informācija par projektu pieteikumu iesniegšanu un pārējiem konkursa nosacījumiem tiks publicēta speciāli šim konkursam izveidotā mājaslapā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)