Banner 980x90

Ventspils skolu un bērnudārzu remontos līdz šim iztērēta nepilna puse no paredzētā finansējuma

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv
Līdz 9.augustam Ventspils skolu un bērnudārzu remontdarbos ir iztērēti 255 224 eiro, kas ir nepilna puse no kopējā šim mērķim šovasar atvēlētā finansējuma. Visus darbus plānots pabeigt līdz 1.septembrim, savā iknedēļas preses konferencē informēja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs ("Latvijai un Ventspilij").

Pagaidām lielākais darbu apjoms ir pabeigts bērnudārzos, kur remontdarbiem atvēlētais laiks ir īsāks nekā skolās. "Tagad ir visintensīvākais [remontdarbu] periods, bet šobrīd nav nekādu pazīmju, ka darbus varētu nepabeigt līdz 1.septembrim," norādīja Lembergs.

Piecu grupu telpu remonti bērnudārzos "Saulīte", "Eglīte", "Pasaka", "Varavīksne" un "Zvaigznīte" kopumā izmaksājuši 104 163 eiro. Par 33 644 eiro veikts virtuves telpu remonts un vēdināšanas sistēmas pārbūve bērnudārzos "Margrietiņa" un "Rūķītis". Bērnudārzos "Saulīte" un "Zvaigznīte" veikts arī divu grupu ģērbtuvju remonts par 17 018 eiro.

No skolām līdz šim vērienīgākie remontdarbi pabeigti 6.vidusskolā, kur par 47 967 eiro veikts jumta remonts. Starpstāvu pārseguma stiegrojumu korozijas novēršana 1.pamatskolā un 6.viduskolā izmaksājusi 5248 eiro. Savukārt ventilācijas ierīkošana ķīmijas kabineta laboratorijas reaģentu skapjiem četrās pilsētas vidusskolās izmaksājusi 4740 eiro.

Ventspils Mākslas skolā par 12 468 eiro veikta informācijas un komunikāciju tehnoloģiju izbūve skolotāju istabā, kompozīcijas, mākslas valodas pamatu, zīmēšanas klasē un datoru telpā. Savukārt Ventspils Jaunrades namā par 2798 eiro veikta spoguļu nomaiņa baleta zālē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)