Banner 980x90

Ventspilnieki aicināti uz Lielo sapņu kūku un Nikolaja Puzikova uzstāšanos

Piektdien, 16.decembrī, plkst.17.00 ikviens ventspilnieks aicināts uz t/c "Tobago", kur Ziemassvētku gaisotnē tiks svinēts projekta "Kāds ir Tavs sapnis?" noslēgums. Pasākuma apmeklētāji tiks iepriecināti ar Lielo sapņu kūku, kas taps "Rimi" gardēža Normunda Baranovska meistarklasē, dziedātāja Nikolaja Puzikova muzikālo uzstāšanos, hennas zīmējumiem, radošajām darbnīcām, tostarp arī "Apsveikum kartīte 15 minūtēs", un citām aizraujošām aktivitātēm. 

Ar t/c "Tobago" gādību jau deviņus mēnešu garumā ir piepildīti visdažādākie ventspilnieku sapņi. Piemēram, desmitgadīgā Anastasija Krilova saņēma jaunu velosipēdu, Kristīne Mežvagare pārsteidza vecākus zelta kāzu jubilejā, bet Popes pamatskolas mūzikas skolotāja un klases audzinātāja Ligita Lukševica saposās par godu audzināmās klases izlaidumam.

Tirdzniecības centra mārketinga vadītāja Evija Čukure: "Mums ir patiešām liels prieks par emocijām un iespaidiem, ko šī projekta laikā esam dāvājuši un arī saņēmuši, piepildot 34 ventspilnieku sapņus. Kopumā ir iepriecināti ap 600 cilvēku, to starpā ir arī Ventspils pansionāta iedzīvotāji, kuriem tika veltīts saksofonistu ansambļa koncerts un svētku mielasts. Viens no projekta uzdevumiem bijis iedrošināt cilvēkus sapņot un ticēt, ka sapnis var piepildīties – prieks, ka tas ir izdevies!"

Noslēdzoties projektam, tiek organizēti skaisti svētki ikvienam ventspilniekam. To laikā projekta uzvarētāji dalīsies ar saviem stāstiem par piedzīvotajām emocijām un pieredzi, kas radusies sapņu īstenošanas procesā, kā arī iedrošinās citus ļauties sapņiem. Apmeklētāji arī būs aicināti laist debesīs savu sapņu balonu, kurā būs iemūžināti nākamā gada sapņi.

Visas svētku aktivitātes apmeklētājiem pieejamas bez maksas. Ventspilnieku sapņus jau kopš aprīļa katru mēnesi palīdzējuši īstenot veikali Rimi, Sportland, Lauma Lingerie, Aleksandra apavi, Euroskor, Lee Cooper, Verano, Irve, Apotheka, Euroaptieka, Baulain, Norvik Banka, RD Electronics, Baltic Data, Globuss, Grenardi, Jahonts, Douglas, Dzintars, Branchess, Pus12, Drogas, Optika Metrapole, Top Shop, Elit, Toy’s Planet, Daniele Donati, Veļas Pasaule, Bite, Tele2, LMT, Gards, Ādas un vilnas fabrika, Amoreta, Zoo centrs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)