Banner 980x90

Aicina ventspilniekus pieteikties biznesa mentoru atbalsta programmai

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Rīgas Ekonomikas augstskolas (REA) Mentoru klubu izsludina pieteikšanos Mentoringa programmai, kuras laikā jaunie uzņēmumi varēs saņemt biznesa mentoru atbalstu, informē REA Mentoru klubs.

Nākamnedēļ, 21.janvārī plkst.10.00 Ventspils Biznesa inkubatorā (Inženieru ielā 101) notiks seminārs, kura ietvaros varēs saņemt informāciju par Mentoringa programmu, mentoringa instrumentu un citiem interesējošiem jautājumiem.

Mentoringa programmas mērķis ir stiprināt Latvijas jauno uzņēmumu kapacitāti un sekmēt uzņēmējdarbības attīstību Latvijā. Programmas ietvaros uzņēmumi varēs saņemt pieredzējušu uzņēmumu vadītāju un speciālistu - mentoru praktiskus padomus un konsultācijas, kā arī jaunu skatījumu uz uzņēmējdarbības attīstības iespējām. Lai piedalītos Mentoringa programmā, jaunajiem uzņēmumiem būs jāiziet atlases procedūra. Vērtējot uzņēmumu pieteikumus, īpaša uzmanība tiks pievērsta uzņēmuma biznesa izaugsmes perspektīvām un komandas kapacitātei uzņēmuma plānu īstenošanā. Kopumā mentoringa programmā varēs piedalīties 15 Latvijas uzņēmumi.

Programma darbosies sešus mēnešus - līdz 2011.gada augustam. Dalībai programmā interesenti var pieteikties elektroniski, aizpildot veidlapu mājas lapā www.mentoruklubs.lv līdz šī gada 4.februārim. Kandidātu izvērtēšana un apstiprināšana programmai - līdz šī gada 28.februārim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)