Banner 980x90

Apbalvotas Ventspils Mūzikas skolas audzēknes un pedagoģes

Svētdien, 17.februārī, Rīgā, svinīgi tika apbalvoti XVIII Latvijas Mūzikas skolu pūšaminstrumentu un sitaminstrumentu izpildītāju konkursa laureāti, tostarp arī Ventspils Mūzikas skolas audzēknes, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils Mūzikas vidusskolas pārstāvis.

Par godu konkursa svinīgajam noslēgumam norisinājās arī laureātu koncerts "Bravo - bravissimo!", kur apvienotā pūtēju orķestra sastāvā iespēja muzicēt bija arī Ventspils Mūzikas skolas flautas spēles audzēknei Terēzai Tīrmanei. Viņa Latvijas Mūzikas skolu pūšaminstrumentu un sitaminstrumentu izpildītāju konkursā pikolo flautu konkurencē izcīnīja I pakāpes diplomu un arī III pakāpes diplomu flautu konkurencē.

Vēl godalgotas vietas šajā konkursā izcīnīja Renāte Lodziņa, kura pikolo flautas grupā saņēma II pakāpes diplomu un Atzinības rakstu flautu konkurencē, kā arī Laura Valentīna Zahareviča, kura ieguva III pakāpes diplomu pikolo flautu grupā. Meiteņu sasniegtie rezultāti atnesa skolotājai Ainai Lodziņai labākā pedagoga nomināciju ārpus Rīgas. Pie tam arī nominācijas "Ābols no ābeles tālu nekrīt" titulu šogad ieguva ventspilnieces- Renāte un Aina Lodziņas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)