Banner 980x90

Apkures sezona Ventspilī tuvojas noslēgumam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Tuvojoties apkures sezonas noslēgumam, pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" apsaimniekotajās daudzdzīvokļu mājās no 29.aprīļa pakāpeniski sāks atslēgt siltumapgādi. Vispirms apkuri plānots atslēgt renovētajām mājām, pēc tam - pārējām.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" Valdes priekšsēdētājs Valdis Lesiņš, ņemot vērā to, ka ēku siltumpunktos ir ierīkotas apkuri regulējošas ierīces, kas dod iespēju drēgnajās dienās ar minimālu siltumenerģijas patēriņu nodrošināt dzīvokļos komforta prasībām atbilstošu temperatūru, iedzīvotāji var lemt arī par apkures sezonas pagarināšanu, pieslēdzot apkuri sev vēlamā laikā.

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" atgādina, ka lēmumu par apkures pieslēgšanu var pieņemt, ja par to vienojas vairākums mājas iedzīvotāju. Lai pieslēgtu apkuri, mājas pārstāvim ar iesniegumu ir jāvēršas pie nama apsaimniekotāja.

Neskaidrību jautājumos lūdzam zvanīt pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" Ekspluatācijas daļai pa tālr. 63629551 vai 63629552, vai arī vēršoties personīgi Užavas ielā 8.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)