Banner 980x90

Baltijas līgas čempions Kempbels atgriežas Ventspilī

Publicitātes foto
Publicitātes foto
BK "Ventspils" turpina komplektēt sastāvu jaunajai sezonai un priecājamies paziņot, ka komandā atgriežas viens no visu laiku kluba labākajiem leģionāriem Folarins Kempbels. Līgums parakstīts uz vienu sezonu.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja basketbola kluba pārstāvis, Kempbels BK "Ventspils" sastāvā spēlēja jau 2012./13.gada sezonā, kad viņš ar vidēji spēlē gūtajiem 12.8 punktiem kļuva par komandas rezultatīvāko spēlētāju. Vēl šajā gadā kopīgiem spēkiem tika izcīnīts Baltijas Basketbola Līgas čempionu tituls.

Pēc pavadītās sezonas Ventspilī, Kempbels atgriezās Itālijā, kur bija spēlējis pirms pievienošanās BK Ventspils. Kempbels pārstāvēja Enel Basket Brindsi un regulāro sezonu pabeidza piektajā vietā. Brindsi komandas sastāvā Itālijas čempionātā Kempbelam 33 spēles un vidēji ik mačā gūti 8.7 punkti.

2014./15.gada sezonu Kempbels iesāka Vācijas Bundeslīgas klubā MHP Riesen no Ludvigsburgas, kurā paspēja aizvadīt vien septiņas spēles, kurās ik mačā tika gūti 7.6 punkti. Sezonas otrajā pusē Kempbels vēlreiz atgriezās Itālijā lai pievienotos A sērijas komandai Orlandi Basket. Šajā komandā viņam deviņas spēles un 8.4 punkti ik mačā.

Visbeidzot pagājušajā sezonā Kempbels bija atrodams jau Polijā, kur pārstāvēja Energa Czarni Slupsk. Šajā komandā Kempbelam Polijas čempionātā 37 spēlēs 9.4 punkti, 2.9 rezultatīvas piespēles un 3.7 izcīnītās atlēkušās bumbas. Kempbela pārstāvētā komanda Polijas čempionāta regulāro sezonu pabeidza piektajā vietā. 1/4. finālā sērijā līdz trīs uzvarām tika pārspēta Toruņas komanda, bet pusfinālā ar 0:3 zaudēts nākamajai čempionei Stelmet.

Panākot vienošanos ar Kempbelu, BK "Ventspils" ir līgumi vēl ar sekojošiem spēlētājiem: ar Kristapu Janičenoku, Māri Gulbi, Arti Ati, Rihardu Lomažu, Andreju Gražuli, Aigaru Šķēli, Tomu Leimani, Edgaru Zeļoni, Čeiku Mbodžu, Māri Ziediņu, Villiju Dīnu un Ronaldu Zaķi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)