Banner 980x90

Čakša Ventspilī tiksies ar pašvaldības vadību un apmeklēs ārstniecības iestādes

Anda Čakša/ Foto: Sintija Zandersone/ LETA
Anda Čakša/ Foto: Sintija Zandersone/ LETA
Piektdien, 19.augustā, veselības ministre Anda Čakša darba vizītē apmeklēs Ventspili, kur tiksies ar pašvaldības vadību un apmeklēs ārstniecības iestādes.

Kā aģentūru LETA informēja Veselības ministrijas pārstāvis Oskars Šneiders, plkst.10.30 Čakša apmeklēs Ventspils poliklīniku, plkst.11.30 paredzēta Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas apskate, lai klātienē iepazītos ar abu ārstniecības iestāžu darbu.

Pēc ārstniecības iestāžu apskates plkst.13 Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas konferenču zālē notiks Veselības ministrijas, Ventspils pilsētas domes, Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas un Ventspils poliklīnikas vadības apspriede par aktualitātēm veselības aprūpes jomā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)