Banner 980x90

CVK pirmie provizoriskie rezultāti: Kurzemē lielāko vēlētāju atbalstu guvusi Zatlera Reformu partija

Pirmie provizoriskie vēlēšanu rezultāti liecina, ka Saeimas ārkārtas vēlēšanās lielāko vēlētāju atbalstu Kurzemē guvusi "Zatlera Reformu partija", liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotā informācija par 109 no 155 vēlešanu iecirkņiem Kurzemes apgabalā.

Par Zatlera Reformu partiju balsis nodevuši 24.83% vēlētāju, par Zaļo un Zemnieku savienību – 23.42%, par partiju "Vienotība" – 16.99%, par politisko partiju apvienību "Saskaņas Centrs" – 15.76%, bet par nacionālo apvienību "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" – 13.77%. Pārējās partijas nav pārvarējušas 5% barjeru.

Informācija par jaunākajiem vēlēšanu rezultātiem tiks papildināta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)