Banner 980x90

Eksperte: Vidzemē lauksaimniecības potenciāls nav izmantots (video)

Vidzemes reģionā lauksaimniecībai izmantojamo zemju potenciāls nav pilnībā izmantots - ir iespējams izvērsties gan platības ziņā, gan jau esošās platības izmantot efektīvāk, turklāt esošie dati par zemju apsaimniekošanu ir pārāk optimistiski un pašlaik neatbilst realitātei, intervijā pilsētas informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv skaidro Vidzemes Augstskolas absolvente Guna Šulce, kura piektdien, 7.septembrī, uzstāsies zinātniskajā konferencē "Sadarbība reģiona attīstībai", stāsot par ilgtspējīgu zemes izmantošanu.

Piedāvājam video ieskatu sarunā ar G.Šulci, bet visu interviju Pilseta24.lv portālos būs iespējams lasīt trešdien, 5.septembrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)