Banner 980x90

"Ghetto Games" festivālā Ventspilī notiks iespaidīgs motociklu šovs

Starptautiskajā ielu sporta un kultūras festivālā "Ghetto Games" šī gada augustā paredzēta plaša izklaides pasākumu programma. Par iespaidīgu šovu parūpēsies pašmāju un Ziemeļeiropā atzīti ielu motociklu frīstaila pārstāvji, par muzikālo noformējumu - Latvijā pazīstami dīdžeji.

Uz vizuāli krāšņajām "Slam Dunk" sacensībām savukārt ieradīsies Eiropā atzīti spēlētāji. "Ghetto Games" festivāls no 8.līdz 11.augustam notiks Ventspilī, pulcējot vairāk nekā 1500 dalībnieku 20 dažādos sporta veidos.

Ar iespaidīgiem priekšnesumiem "Ghetto Games" festivāla ietvaros Ventspilī šogad uzstāsies un sacensībās piedalīsies pašmāju moto kaskadieru komanda "Stuntfighters" un vairāki Ziemeļeiropā labākie sportisti. "Stuntfighters" un "Ghetto Games" festivāla viesi no Lietuvas, Somijas un Baltkrievijas pārstāv ielu motociklu frīstailu - vienu no atraktīvajiem un modernākajiem motosporta veidiem. Pašmāju "Stuntfighters" komandas dalībnieki - Jānis Rozītis, viņa dzīvesbiedre Sandra Rozīte, Lauris Klēbahs ar sievu Sabīni Klēbahu - Ventspilī izpildīs neredzētus trikus ar uguns riņķi, sarežģīto "Stoppie Flip" un daudzus citus.

Savu meistarību festivāla apmeklētājiem demonstrēs arī pasaules čempionāta ielu motociklu frīstailā 3.un 4.vietas ieguvēji - "Red Bull" komandas braucējs no Lietuvas Arunas Gibeža un Somijas braucējs Jona Vatanens. Ar akrobātiku un atraktīvo braukšanas stilu klātesošos sola pārsteigt Somijas sportists Juha Ruokolainens. "Ghetto Games" festivālā varēs vērot arī Austrumeiropā pazīstamā baltkrievu sportista Nikitas Podoļski sniegumu.

Starptautiskajā  "Slam Dunk" konkursā Ventspilī par uzvaru cīnīsies labākais pašmāju sportists Kristaps Dārgais, kurš nesen Maskavā pārspēja pasaules pirmo "dankeri" Džastinu Dārlingtonu, kā arī viņa pazīstamākie konkurenti - ukrainis Dmitrijs Krivenko (Smoove) un Emīls Olševskis (Slash) no Polijas. Konkursā, pierādot savu māku raidīt basketbola bumbu grozā no augšas, piedalīsies arī Slash tautietis, viens no vadošajiem pasaules "dankeriem" un FIBA "Slam Dunk" konkursa uzvarētājs Rafals Lipinskis (Lipek), kā arī Eiropā atzītais Kevins Hemi (Kap) no Francijas.

Par festivāla muzikālo noformējumu rūpēsies Latvijā pazīstami dīdžeji - "Ghetto Games" oficiālais mūzikas ritmu meistars Get Dizzy, kurš līdz šim cieši sadarbojies ar mūziķi GACHO un festivālam gatavo īpašu pārsteigumu, DJ Aspirīns, Ventspilī rezidējošais DJ Vento, DJ Ziggy un projekts "Funky Breakout", kura sastāvā darbojas DJ Dub:ra, DJ All-Viss un grupas "Astro’n’out" pēdējā albuma producents DJ Rudd.

Par balvām dažādās sporta disciplīnās cīnīsies vairāku valstu labākie sportisti. Savu dalību BMX frīstaila sacensībās apstiprinājis zviedrs Adrians Malmbergs, kurš pavisam nesen ieguvis godalgoto pirmo vietu pasaules čempionātā BMX frīstailā Ķelnē (Vācija), kur startēja "street" disciplīnā. Sacensībās Ventspilī piedalīsies arī ievērojamākie BMX frīstaila pārstāvji no Norvēģijas, Somijas, Ukrainas, Krievijas un pat ASV. Latviju šajās sacīkstēs pārstāvēs Viktors Kronbergs, kurš no Ķelnes nesen atgriezās ar augstāko sasniegumu savā karjerā - pasaules čempionātā izcīnīto 3. vietu "dirt" disciplīnā.

Uz starptautisko "Ghetto Basket" turnīru, lai cīnītos par balvu fondu (1000 eiro pirmās vietas ietuvējiem, 600 eiro - otrās, 400 eiro - trešās), ieradīsies basketbola komandas no Ukrainas, Lietuvas, Krievijas un Polijas.

Jau ziņots, vērienīgākajā ielu sporta un kultūras festivālā Baltijā "Ghetto Games" sacensības un aktivitātes noritēs 20 sporta veidos - armvrestlingā, BMX frīstailā, ekstrēmajā skrituļslidošanā, ielu basketbolā, ielu vingrošanā, ielu dejās, ielu florbolā, ielu futbolā, ielu motociklu frīstailā, longbordos, MTB frīstailā, skeitbordā, skeitborda slalomā, skimbordos, veikbordā, velo polo, velotriālā un citos.

Festivālu rīko ielu kultūras un sporta kustība "Ghetto Family" sadarbībā ar Ventspils pilsētu.

Atbalstītāji: Ventspils pilsētas pašvaldība, Olimpiskais centrs Ventspils, Latvijas Universitāte, Red Bull, adidas, Sport 2000, Storent, Garnier, Mārtiņa Beķereja, dabīgais minerālūdens Mangaļi, McĀbols, Papyrus.

Informē: LTV7, TVNET, Draugiem.lv, SpinFM, Sportacentrs.com, Sīrups, žurnāls Sports, Subbota, Vesti Segodnja, Ventas Balss, JCDecaux, Forum Cinemas.

Dalībnieku reģistrācija un papildu informācija www.ggfest.com

 />
    
    <div class=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)