Banner 980x90

Jumta segumi, jumtu remonts. SIA "Ādažu metāls"

Metāla jumta segumi ir viens no populārākajiem jumtu segumu veidiem. Metāla dakstiņi un valcprofili ieņem stabilu pozīciju jumtu segumu tirgū – tos plaši pielieto gan ēku būvniecībā, gan renovācijā.

Metāla jumta segumi

Metāla jumta segumi ir viens no populārākajiem jumtu segumu veidiem. Metāla dakstiņi un valcprofili ieņem stabilu pozīciju jumtu segumu tirgū – tos plaši pielieto gan ēku būvniecībā, gan renovācijā. Metāla jumta segumi ir ilgmūžīgi, mehāniski izturīgi un vienkārši to montāžā. Tie ir populāri Latvijas tirgū sava arhitektoniskā izteiksmīguma, daudzveidīgo krāsu un faktūru, kā arī pieņemamās cenas dēļ.

Metāla jumta segumi iedalāmi trapecveida jumta segumos, dakstiņveida jumta segumos un valcprofilos. Cinkotas tērauda loksnes, kas izlocītas ar trapecveida virsotnēm garenvirzienā, ir viens no metāla produkcijas ekonomiskākajiem veidiem. Trapecveida profili tiek izgatavoti no augstas kvalitātes cinkota lokšņu tērauda, kā arī no cinkota lokšņu tērauda ar dažāda veida krāsainiem polimēru pārklājumiem. Polimēra pārklājums būtiski paaugstina izstrādājumu kvalitātes raksturojumus. Tas ir mūsdienīgs, estētisks materiāls, kam piemīt augsta izturība pret koroziju. Izturība pret jebkuriem laika apstākļiem, nelielais svars, vienkārša montāža un ekspluatācija bez kopšanas izmaksām ievērojami vienkāršo un palētina būvniecību.

Dakstiņprofils ir materiāls, kurā apvienots skaistums un izteiksmīgums ar vienkāršu montāžu un jumta seguma konstrukcijas nelielu svaru (1kv.m sver 4,5 kg). Dakstiņa profils ir neaizstājams, izbūvējot izmeklētas formas sarežģītus jumtus, bet drošums un ilgmūžība līdz minimumam samazinot izdevumus jumta apkopei un remontam. Dakstiņu var izmantot visa veida jumtiem ar slīpumu vismaz 15 grādi, visām mūsu valsts un tuvāko aizrobežas reģionu klimatiskajām zonām.

Lasiet vairāk: https://www.adazu-jumti.lv/pakalpojum/

Latvijā ražoti metāla jumta segumi

Latvijā ražoti metāla jumta segumi, ko piedāvā SIA "Ādažu metāls", tiek ražoti tikai no augstas kvalitātes izejmateriāliem. SIA "Ādažu Metāls" dibināts 2007.gada pavasarī ar mērķi ražot un piedāvāt Latvijas un ārvalstu tirgos metāla jumtu un fasāžu segumus, tā nodrošinot patērētāju iespēju nomainīt bīstamos, azbestu saturošos, savu laiku nokalpojušos, šīfera jumtus pret kvalitatīvu, ekonomiski izdevīgu un estētisku alternatīvu. Uzņēmums saviem klientiem un sadarbības partneriem piedāvā plašu metāla jumtu un fasāžu segumu veidu, krāsu un formu izvēli. Uzņēmuma ražotnē pēc pasūtītāju vēlmēm tiek izgatavotas metāla jumtu segumu loksnes un standarta komplektējošās detaļas (kores, vējmalas, karnīzes, sniega aiztures elementi, ūdens noteksistēmas, palodzes u.c), kā arī dažādas sarežģītības nestandarta risinājumi.

Latvijā ražoti metāla jumta segumi tiek izgatavoti no rūpīgi izvēlētiem metāla piegādātājiem. Tiek sekots, lai to izgatavošanā tiktu izmantotas augstas kvalitātes izejvielas, izmantojot visjaunākās tehnoloģijas.

Latvijā ražoti metāla jumta segumi no SIA "Ādažu metāls" – tā ir produkcija, kas veido optimālu cenas un kvalitātes attiecību.

Lasiet vairāk: https://www.adazu-jumti.lv/par-mums/

Metāla jumti ražoti no augstvērtīga Eiropā ražota metāla

Metāla jumti ražoti no augstvērtīga Eiropā ražota metāla – plašā klāstā pieejami pie SIA "Ādažu metāls". Pieejami trapecveida un dakstiņveida jumti.

Metāla jumti ražoti no augstvērtīga Eiropā ražota metāla tiek ražoti no augstas kvalitātes izejmateriāliem. Tos piegādā tādi ražotāji kā Thyssen Krupp (Vācija), Marcegaglia (Itālija, Arcelor Mittal grupas uzņēmums) un US Steel (ASV uzņēmums, Košice, Slovākija). Metāla loksnes biezums ir vismaz 0.5mm. Pieejami dažādu krāsu un faktūru polimēru pārklājumi, ar ko ir pārklātas cinkotā tērauda loksnes, ir izstrādāti Eiropas klimatiskajiem apstākļiem. Tas ir svarīgi izvēloties un iegādājoties jumtu, lai tas nezaudētu savu estētisko pievilcību daudzu gadu garumā. Jumts un tā apdares detaļas (kores, vējmalas, karnīzes u.c.) ir izgatavotas no identiska materiāla, kas nodrošina vienmērīgu reakciju pret UV starojumu un vides ietekmi.

Metāla jumti ražoti no augstvērtīga Eiropā ražota metāla varbūt nav pati lētākā opcija, toties tie garantē kvalitāti un ilgmūžību.

Lasiet vairāk: http://www.adazu-jumti.lv/jumta-kore-3/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)