Banner 980x90

Kolkā notiks piejūras senioru festivāls "Pie jūras dzīve mana"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
23.jūlijā Kolkā notiks piejūras senioru festivāls "Pie jūras dzīve mana", aģentūru LETA informēja Kolkas tautas nama vadītāja Inora Sproģe.

Pasākumā piedalīsies ap 400 senioru, kuri pārstāvēs 13 piekrastes pašvaldības, sākot no Rucavas novada līdz Ainažiem.

Plkst.13.00 notiks svētku gājiens un festivāla atklāšana. No plkst.13.30 līdz 15.30 turpināsies koncerts, kurā priekšnesumus sniegs seniori no piejūras pašvaldībām. Koncertu vadīs Dailes teātra aktieris Gints Andžāns.

Festivāla noslēgumā no plkst.18.00 līdz 22.00 notiks svētku balle kopā ar grupu "Novadnieki".

Festivāls mērķis ir apvienot piejūras novadu seniorus, dalīties pieredzē un veicināt senioru nevalstisko organizāciju līdzdalību sabiedriski svarīgu lēmumu pieņemšanā. Pirms gada 1.augustā Carnikavā tika noslēgts Latvijas piejūras novadu senioru savstarpējais nodomu protokols, kas paredz uzlabot un veicināt piejūras novadu senioru sadarbību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)