Banner 980x90

Latvijas U-20 basketbolistes saglabā vietu elitē

Latvijas U-20 valstsvienības basketbolistes Eiropas čempionāta spēlē ar 74:63 pārspēja vienaudzes no Čehijas un ar šo uzvaru nodrošināja palikšanu kontinenta meistarsacīkšu augstākajā divīzijā.
Spēlē turnīrā par devīto līdz 16.vietu Latvijas komandas rindās rezultatīvākā spēlētāja bija Sindija Kudule, kas guva 16 punktus. Ar 14 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām atzīmējās Digna Strautmane, bet desmit punktus sakrāja Vineta Bīriņa.

Sestdien latvietes aizvadīs pusfināla spēli, kurā tiksies ar Turcijas izlasi. Uzvaras gadījumā svētdien latvietes spēkosies par devīto vietu kopvērtējumā, bet zaudējums liks spēlēt par 11.vietu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)