Banner 980x90

Lūdz apsūdzēt divus vīriešus par sevišķi bīstamas narkotikas realizēšanu Ventspilī

Rīga, 17.apr., LETA. Valsts policija (VP) lūgusi prokuratūrai sākt kriminālvajāšanu pret diviem vīriešiem par sevišķi bīstamas narkotikas karfentanila realizēšanu Ventspilī, aģentūru LETA informēja VP.

Policija šogad janvārī kāda 1978.gadā dzimuša vīrieša dzīvesvietā konstatēja 6,7 gramus karfentanila. Tāpat pierādījumi liecināja, ka vīrietis daļu no narkotiskajām vielām ir divas reizes realizējis.

Savukārt pagājušā gada oktobrī kāda cita ventspilnieka īpašumā atrasti 32 folija vīstokļi, kurā atradās nedaudz vairāk kā grams karfentanils ar heroīnu. Tāpat iegūti pierādījumi tam, ka viņš divas reizes ir realizējis amfetamīnu un marihuānu.

Abi vīrieši jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā par līdzīgiem likumpārkāpumiem un patlaban viņi atrodas apcietinājumā.

Karfentanils ir sevišķi bīstama un spēcīga narkotiskā viela, līdz ar to tā lietošana īpaši bieži beidzas ar nāvi. Karfentanils ir 10 000 reižu stiprāka viela par morfīnu un no viena grama iespējams izgatavot 1000 devas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)