Banner 980x90

Nākamgad "Ventspils reisa" apkalpotajos starppilsētu maršrutos pieaugs sodanauda par braukšanu bez biļetes

Rīga, 11.dec., LETA. No nākamā gada janvāra SIA "Ventspils reiss" apkalpotajos starppilsētu maršrutos palielināsies sodanauda par braukšanu sabiedriskajā autobusā bez derīgas braukšanas biļetes, liecina uzņēmuma sniegtā informācija.

Patlaban "Ventspils reisa" apkalpotajos starppilsētu reisos līgumsoda ir 15 eiro. Soda apmērs tiks paaugstināts līdz 22 eiro.

Uzņēmums atgādina, ka pasažieriem, kuriem reģionālajos starppilsētu maršrutos piešķirtas braukšanas maksas atlaides, jābūt arī derīgai braukšanas biļetei un dokumentiem, kas apliecina tiesības izmantot atlaides.

Bagāžas biļetes jāiegādājas gan par bagāžu, ko pārvadā autobusa bagāžas glabātuvē, kā arī dzīvnieku pārvadāšanai. Pasažieris, kuram ir tiesības uz braukšanas maksas atvieglojumiem, par bagāžas pārvadāšanu maksā tādu pat cenu kā pārējie pasažieri.

Bez maksas var pārvadāt kruķus, bērnu ratiņus, invalīdu ratiņkrēslus, rokas bagāžu, kā arī suni, kas sniedz pavadoņa vai asistenta pakalpojumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)