Banner 980x90

Notiks otrie Ventspils novada Bērnu svētki

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv
3.jūnijā plkst.13.00 Vārves pagasta Zūrās pie sporta un kultūras centra sāksies otrie Ventspils novada Bērnu svētki, kuru moto ir "Saulītei ir tāda vara, ka tā visu dzīvu dara".

Kā pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pastāstīja Ventspils novada pašvaldības informatīvā izdevuma "Ventspils Novadnieks" redaktore Marlena Zvaigzne, koncertā piedalīsies Vārves bērnu tautas deju kolektīvs "Vāruvīte", Tārgales bērnu tautas deju kolektīvs "Dore", Usmas bērnu ritma deju kolektīvs, Zlēku bērnu ritma deju kolektīvs, Piltenes bērnu ansamblis "Mini zumm" un solisti. Pasākumu vadīs "Pārsteigumu karuseļa" pārstāvji no Rīgas. Pēc koncerta notiks rotaļas, būs pieejamas radošās darbnīcas un spēles, pie bērniem viesosies haskiju suņi.

Pasākuma idejas autore, Vārves pagasta kultūras darba organizatore Inga Berga, paredz, ka svētkos varētu piedalīties vismaz 150 dalībnieku no visa novada. Pagājušajā gadā, organizējot pirmos Bērnu svētkus, Inga piedalījās Ventspils novada pašvaldības kultūras projektu konkursā. Tā kā svētki visiem patika, šogad tos iekļāva pašvaldības budžetā, un katra pagasta pārvalde rūpējas par to, lai aizvestu uz Zūrām vismaz desmit svētku dalībniekus. Viņiem būs jārāda mājasdarbs – kolāža, kurā parādīts, ar ko viņu pagastā var nodarboties bērni. Inga Berga vēlas, lai pēc labi padarīta darba mācību gada noslēgumā Ventspils novada bērni varētu kopīgi saturīgi atpūsties un iegūt jaunas zināšanas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)