Banner 980x90

Olimpiskajā centrā "Ventspils" noris aktīvs treniņnometņu laiks

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Olimpiskajā centrā "Ventspils" turpinās treniņnometņu sezona. Pašlaik Olimpiskā centra sporta bāzēs uzturas četras dažādas sportistu komandas, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils" Sporta un mārketinga daļa.

Kā ievērojamākā komanda jāmin ārvalstu viesi, hokeja komanda "Toros" no Baškīrijas, Ņeftekamskas pilsētas, kas savā valstī spēlē augstākajā hokeja līgā un ir 2012., 2013. un 2015.gada čempioni. "Toros" treniņnometne norisinās no 19.jūlija līdz 31.jūlijam un tajā uzturas 38 personas, kas treniņus aizvada gan Ledus hallē, gan atlētikas zālē, gan arī Piedzīvojumu parka teritorijā, trenējoties uz kalna. Komanda "Toros" Ventspilī treniņnometnē uzturas pirmo reizi.

Ledus hallē trenējas arī jauniešu hokeja komanda "Pirāti" no Rīgas 23 cilvēku sastāvā. Treniņnometne norisinās no 22.jūlija līdz 8.augustam un tajā treneru Alekseja un Vladimira Rešetņikovu vadībā sporto 11 un 12 gadus veci jaunieši. "Pirātu" komandas nometne Ventspilī notiek pirmo reizi un tās organizatori ar Ventspili kā treniņu vietu ir ļoti apmierināti. Kā Ventspils sporta bāžu priekšrocības organizatori min dažādu sporta bāžu atrašanos vienuviet. Treniņu laikā hokejisti izmanto Ledus halli, stadionu un manēžu.

Olimpiskajā centrā "Ventspils" no 24. jūlija līdz 7.augustam notiek Latvijas slidošanas asociācijas izbraukuma treniņi jaunajiem daiļslidotājiem vecumā no 5 līdz 16 gadiem. Starp jaunajiem sportistiem ir arī censoņi no Lietuvas un Vācijas. Slidošanas asociācijas izbraukuma treniņi un treniņnometnes Ventspilī ir norisinājušās vairākkārtīgi, šoreiz ir jau septītā reize un, kā atzīst trenere Marika Nugumanova no Rīgas, Ventspili par treniņu vietu organizatori izvēlas ļoti labo sporta bāžu dēļ, kā arī tādēļ, ka šeit esot ļoti atsaucīgi cilvēki, kā arī labi daiļslidošanas kluba "Ventspils" sadarbības partneri. Treniņi pamatā notiek Ledus hallē un tos vada treneres Marika Nugumanova, Alma Lāce un Jeļena Rižika. Bērni šeit uzturas kopā ar vecākiem un brīvajā laikā izmanto Ventspils pilsētas piedāvātas atpūtas un izklaides iespējas.

Vēl Olimpiskajā centrā uzturas astoņpadsmit 10 – 12 gadus veci Kauņas vingrošanas skolas audzēkņi, kas šeit trenējas no 24.jūlija līdz 31.augustam. Šāda treniņnometne Ventspilī tiek aizvadīta otro gadu pēc kārtas. Arī šajā gadījumā treniņnometnes organizatori Ventspili ir iecienījuši labo sporta bāžu un sakārtotās infrastruktūras dēļ.

Šajā vasarā Olimpiskajā centrā "Ventspils" jau ir notikušas astoņas treniņnometnes dažādos sporta veidos. Trenējušies ir gan Latvijas izlases bobslejisti, gan paralimpieši, gan tādā eksotiska sporta veidā kā lakross pārstāvji un citi sportisti. Līdz sezonas beigām Olimpiskais centrs "Ventspils" ieplānojis uzņemt vēl 5 treniņnometņu grupas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)