Banner 980x90

Online ZZ Čempionātam var pieteikties līdz maija vidum

No 25. aprīļa līdz trešdienai, 15.maijam, visas klases, kuras nepiedalās ZZ Čempionāta pusfinālu sacensībās, var pieteikties Online ZZ Čempionātam un, pierādot, ka viņu lielākais atbalstītājs ir klases audzinātājs, iegūt ceļazīmi dalībai lielajā čempionāta finālā.

Lai pieteiktos Online ZZ Čempionātam, klasei jāveic īpašs mājasdarba uzdevums - jārada savas klases lielākais fans, radoši saģērbjot, safrizējot un sakrāsojot savu klases audzinātāju. Katrai klasei jāiesūta divas fotogrāfijas - pirms un pēc skolotāja pārvērtībām, kā arī jānofilmē līdz 20 sekundēm garš video, kurā redzams, kā skolotājs kopā ar klasi fano. Pieteikt klasi Online ZZ Čempionātam iespējams reģistrējoties mājas lapā www.zzcempionats.lv.

ZZ Čempionātu jau septīto gadu rīko Zelta Zivtiņa sadarbībā ar jauniešu organizāciju Avantis.

Par ZZ Čempionātu

ZZ Čempionāts ir lieliska tradīcija, kas aizsākusies 2007.gadā un ik gadu tā dalībnieku skaits ir turpinājis augt. 2012.gadā čempionātam pieteicās jau 1900 klases, apvienojot aptuveni 60 000 skolēnu. Kopumā pērn ZZ Čempionātā piedalījās vairāk nekā 85% Latvijas skolēnu no 4.- 8. un no 10.-11.klasēm, kuras saskaņā ar ZZ Čempionāta nolikumu piedalās sacensībās.

ZZ Čempionātu 2013 vadīs atraktīvā TV seja Ketija Šēnberga un Ielu vingrošanas aizsācējs Latvijā Kaspars Zlidnis, kuri rūpēsies par to, lai cīņa par erudītākās un sportiskākās klases titulu noritētu godprātīgi un būtu kā lielisks piedzīvojums, ko atcerēties ikvienam dalībniekam.

Šī gada uzvarētājiem sarūpētās balvas:
* 1.vieta visām klašu grupām: CTM velosipēdi visai klasei.
* 2.vieta visām klašu grupām: SAMSUNG mobilie viedtelefoni visai klasei.
* 3.vieta visām klašu grupām: biļetes uz popmūzikas dīvas Lana Del Ray koncertu visai klasei.

ZZ Čempionātu 2013 organizē Zelta Zivtiņa un jauniešu organizācija Avantis. To atbalsta Tele2, Nike, Sportland, Samsung, Food Union, Pols, dabīgais minerālūdens "Turaida", Angry birds, Dienas deva, Ergo, Arēna Rīga, Madonas dome, Kuldīgas dome, Daugavpils dome, Dobeles dome, JCDecaux, LNT, TV6, Inbox.lv, Sīrups, Pilseta24.lv un E-klase.lv. Paldies, par starta došanu septītajā ZZ Čempionātā 2013 Izglītības un Zinātnes ministrijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)