Banner 980x90

Otrdien saglabāsies silts laiks un palaikam līs

Rīga, 12.marts, LETA. Otrdien Latvijā būs pārsvarā apmākušās debesis un palaikam līs, prognozē sinoptiķi.

Pirmdienas vakarā un naktī uz otrdienu Latviju no dienvidrietumiem šķērsos lietus mākoņi. Nakts būs silta - gaisa temperatūra visā valstī gaidāma virs nulles, Kurzemē un Zemgalē sasniedzot +5..+7 grādus.

Otrdienas rītā lietus gaidāms Kurzemē, dienas gaitā līs arī daudzviet citviet valstī. Maksimālā gaisa temperatūra būs +5..+10 grādi.

Gan naktī, gan dienā pūtīs mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš, brāzmās līdz 12 metriem sekundē. Daudzviet gaidāma dūmaka.

Arī Rīgā tuvākajā diennaktī brīžiem līs, dienvidaustrumu vēja ātrums brāzmās sasniegs 11 metru sekundē un gaisa temperatūra būs +5..+9 grādu robežās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)