Banner 980x90

Pagājušajā nedēļā pēc pamatkapitāla lielākais reģistrētais uzņēmums - "Ventmalas māja"

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv
Pagājušajā nedēļā Uzņēmumu reģistrā (UR) pēc pamatkapitāla lielākais reģistrētais uzņēmums bija SIA "Ventmalas māja", kuras pamatkapitāls ir 533 220 eiro, informē UR.

Kā liecina SIA "Firmas.lv" informācija, uzņēmums "Ventmales māja" reģistrēts 11.jūlijā. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi".

UR informē, ka pagājušajā nedēļā Komercreģistrā un UR reģistrēti 179 jauni subjekti, kas ir par desmit vairāk nekā pirms nedēļas. No kopējā skaita visvairāk jeb 164 bija SIA, desmit individuālie komersanti, divas pilnsabiedrības, kā arī pa vienam individuālajam uzņēmumam, akciju sabiedrībai un ārvalsts komersanta filiālei.

Pagājušajā nedēļā likvidēts 231 subjekts, kas ir par 30 vairāk nekā pirms nedēļas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)