Banner 980x90

Pēc nedēļas sāksies atlase Paula šova koncertam Ventspilī

Jau pēc nedēļas 15.jūlijā plkst.19.00 Ventspils Kultūras centrā notiks solistu atlase Raimonda Paula jubilejas šova koncertam Ventspilī.
Šogad rudenī Latvijas Televīzija sadarbībā ar kompāniju "MicRec PM" filmēs muzikālu šovu, kas būs veltīts maestro Raimonda Paula 80 gadu jubilejai. Ventspils Kultūras centrs piedalās šajā projektā, organizējot šova koncertu Ventspilī, kas notiks 13.septembrī. Ventspilī tiks veidota jauna koncertprogramma ar visu laiku skaistākajām Raimonda Paula dziesmām. Pēc labākajām estrādes tradīcijām visas programmas dziesmas pavadīs Ventspils bigbends, bet koncerta solisti tiks izvēlēti pretendentu atlasē.

Iepriekšēja pieteikšanās atlasei nav nepieciešama. Katram dalībniekam būs jāizpilda viena Raimonda Paula dziesma "a capella" vai pašu nodrošināta akustiska instrumenta pavadībā (bez mikrofona un skaņas aparatūras). Vecuma un mūzikas žanru ierobežojuma nav, tomēr atlases rīkotāji aicina dalībniekus kritiski izvērtēt savu vokālo sagatavotību un atbilstību dalībai profesionālā mūzikas progammā. 

Atlases dalībniekus vērtēs Ventspils bigbenda vadītājs Renārs Lācis, vokāla pasniedzēja, akadēmiskā kora "Latvija" soliste Astra Plostniece un ģitārists Edgars Rugājs.

Šova koncerts Ventspilī notiks 13.septembrī, to filmēs Latvijas Televīzija un tā ierakstu vēros pats Raimonds Pauls, no šī koncerta izvēloties vienu solistu lielajam jubilejas šovam. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)