Banner 980x90

Piedzīvojumu parkā skanēs kantrī mūzika

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pilsētas svētku ietvaros, piektdienas, 5.augusta, vakarā no plkst.19.00 līdz plkst.24.00.Ventspils Piedzīvojumu parkā notiks kantrī mūzikas pasākums, kurā uzstāsies grupa "Tālbraucēji" un dejos līnijdejotāju grupa "Evita", būs pieejamas arī citas izklaides. Paralēli izklaidējošiem pasākumiem apmeklētāji varēs izmantot Piedzīvojumu parka pakalpojumus. Ieeja pasākumā apmeklētājiem ir bez maksas.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils" Sporta un mārketinga daļa, šī gada kantrī pasākuma viesi, grupa "Tālbraucēji" dibināta 2006.gadā. Tas, ka grupas dalībnieki nebija no vienas vietas un pilsētas, ir kalpojis par pamatu grupas nosaukuma izvēlei – Tālbraucēji. Tajā pašā 2006.gadā grupa plašākai publikai sevi pieteica ar savu pirmo radio-singlu "Tikai Tu". Šī dziesma noturējās Latvijas Radio2 spēlētāko dziesmu top10 pirmajā vietā 3 nedēļas pēc kārtas. Vēlāk tika radītas arī tādas, tautā iemīļotas un atzītas dziesmas, kā "Liepas", "No Skropstām", "Diena no dienas", "Mājupceļš" u.c.. Grupa dēvē sevi par Contemporary Country (Mūsdienu kantrī) stilā spēlējošu grupu. Albumi: "Par savējiem" (2009.g.), "Rīta sapnī" (2010.g.), "Kafij` pauze" (2014.g.).

Grupas Tālbraucēji dziesmu albums "Kafij’pauze" nominēts Mūzikas ierakstu gada balvai "Zelta Mikrofons 2014", nominācijā – Labākais šlāgera vai kantri albums.

Tradīcija rīkot kantrī mūzikas pasākumu Piedzīvojumu parkā Ventspils pilsētas svētku laikā tika aizsākta 2010.gadā. Kantrī mūzikas pasākuma rīkošanu ik gadu finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)