Banner 980x90

"Era Esthetic" – moderna lāzerdermatoloģijas klīnika ādas veselībai un skaistumam

Lāzerdermatoloģijas klīnika "Era Esthetic" ir Lietuvas klīnikas tīkla pārstāve, kas darbojas Latvijā jau kopš 2015. gada, piedāvājot jaunākās paaudzes inovācijas estētiskās medicīnas jomā un labākos estētiskos rezultātus katram klientam. Klīnika ir reģistrēta kā ambulatora medicīnas iestāde, kas var sniegt dermatoloģijas pakalpojumus un ir specializējusies estētiskajā dermatoloģijā un lāzerdermatoloģijā. Klīnika strādā atbilstoši jaunākajiem zinātniskajiem standartiem, sasniedzot lielisku estētisko rezultātu. Klīnikas darbā tiek izmantotas tikai modernākās iekārtas, kas sniedz drošību un komfortu procedūru laikā. 

Lāzerepilācija un citas estētiskās procedūras
Ar jaunākās paaudzes lāzeriem iespējams nodrošināt plašu estētisko procedūru klāstu. Lāzerepilācija, kas ļauj atbrīvoties no matiņiem uz ilgu laiku, ir viena no pieprasītākajām procedūrām klīnikā. Tā ir nesāpīga un efektīva metode, kas liks aizmirst par sāpīgu vaksāciju, regulāru skūšanos un citām procedūrām. Lāzerepilācija ir izmantojama pat jutīgākajās ķermeņa vietās.

Ar lāzera palīdzību klīnikā var ārstēt arī asinsvadu bojājumus un apsārtumu, likvidēt pigmenta plankumus, noņemt tetovējumus, veikt ādas fotoatjaunošanu un citas procedūras, kas palīdzēs atbrīvoties gan no iedzimtām, gan dzīves laikā iegūtām ādas nepilnībām. 

Dzimumzīmju noņemšana ar lāzeru
Dzimumzīmju noņemšanai var būt dažādi iemesli – gan kosmētiski, gan medicīniski. Ja dzimumzīme ir labdabīga, tad dermatologs var atļaut to likvidēt ar lāzera palīdzību. Tā ir ātra, efektīva un mazinvazīva procedūra, kas aiztaupa ķirurģisku iejaukšanos un ievērojami saīsina ādas dzīšanas laiku. Pirms dzimumzīmes noņemšanas ar lāzeru vajadzīga dermatologa konsultācija. Klīnikā strādā pieredzējuši un sertificēti dermatologi, kuri katram klientam ieteiks piemērotāko un saudzīgāko veidu, kā likvidēt dzimumzīmes. 

"Era Esthetic" lāzerdermatoloģijas klīnikā ādas veidojumi tiek noņemti ar pēdējās paaudzes frakcionēto lāzeru CO2RE. Lāzera gaismas mērķis ir šūnas, kas veido dzimumzīmi – tās tiek iztvaikotas ar lāzera staru. Tādā veidā dzimumzīmes ir likvidējamas no ādas virsmas, neskarot ādu ap veidojumu.

Ādas ārstēšana: strijas, nagu sēnīte, celulīts, akne
Lāzera un citas estētiskās procedūras efektīvi tiek izmantotas daudzu ādas saslimšanu  un problēmu ārstēšanā un likvidēšanā. 
• Ja nevēlas likvidēt strijas ar ķirurģisku iejaukšanos, bet grib gludu ādu, visefektīvākā ir striju likvidēšana ar lāzeru. "Era Esthetic" klīnikā striju likvidēšanu veic ar visjaunākajiem lāzeriem, kas piemēroti visu tipu un visdažādākā izskata strijām. Plašais lāzeru spektrs un to kombinācija nodrošina efektīvu striju likvidēšanu.
• Lāzerterapija ir arī efektīvs un drošs veids nagu sēnītes ārstēšanai. Klīnikā ar mūsdienīga, jaudīga lāzera Candela Gentle Yag palīdzību var droši un bez antibiotiku lietošanas izārstēt šo infekciju, iegūstot veselus un skaistus nagus!
• Sekojot jaunākajiem sasniegumiem zinātnē, "Era Esthetic" klīnika ķermeņa apmēra samazināšanai un celulīta ārstēšanai piedāvā jaunākās paaudzes VelaShape II – tā ir populārākā anticelulīta masāža pasaulē.
Aknes un problēmātiskas ādas ārstēšanai klīnika piedāvā gaismas terapiju Omnilux, kas efektīvi ārstē problēmātisku ādu, akni un pēcakni. Omnilux var arī kombinēt ar pašreizējo ādas kopšanas režīmu, tā ir nesāpīga procedūra, kas sniedz redzamu rezultātu, apturot iekaisuma procesus ādā un atjaunojot to. 

"Era Esthetic" klīnikā pieejamo estētisko procedūru klāsts ir tiešām plašs. Izmantojot ne tikai lāzeriekārtas, bet arī dažādas aparātprocedūras un injekciju metodes, klientiem tiek nodrošināts pats jaunākais un efektīvākais ādas atjaunošanā un novecošanās pazīmju novēršanā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)