Banner 980x90

Reorganizēs atkritumu apsaimniekotāju "VentEko"

Ilustratīvs foto/ Foto: Ventspils24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Ventspils24.lv
Sanitārijas un citu atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu sniedzējs SIA "VentEko" pieņēmis lēmumu par kompānijas reorganizāciju pārveidošanas ceļā, liecina paziņojums "Latvijas Vēstnesī".

Kā ziņo aģentūra LETA, reorganizācijas procesā "VentEko" tiks pārveidota no sabiedrības ar ierobežotu atbildību uz akciju sabiedrību "VentEko", kuras akcijas nav publiskās apgrozības objekts.

Pārveidošanas rezultātā SIA "VentEko" beigs pastāvēt bez likvidācijas procesa un visas SIA tiesības un saistības pāries iegūstošajai sabiedrībai - AS "VentEko".

Kreditori var pieteikt savas prasības viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas dienas. Paziņojumā teikts, ka pārveidošana neapdraudēs SIA "VentEko" pašreizējo saistību izpildi pret kreditoriem.

Uzņēmums 2014.gadā strādājis ar 951 012 eiro apgrozījumu, liecina "Firmas.lv" informācija. Tas reģistrēts 1997.gadā, un tā pamatkapitāls ir 213 400 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)