Banner 980x90

Rīt Ventspilī norisināsies tikšanās ar grāmatas "Īstā bagātība" autoru Andžeju Reiteru

Piektdien, 29. aprīlī plkst.17.30, Ventspils Galvenajā bibliotēkā ciklā "Pieredzes ceļi" tikšanās ar izaugsmes treneri, bioenerģētikas ekspertu un grāmatas "Īstā bagātība" autoru Andžeju Reiteru. Sarunas tēma "Sabiedrība un personība", informē Ventspils pašvaldības pārstāvji.

Andžejs Reiters ir mācījies bioenerģētiku Japānā un Taizemē, apguvis energoinformātiku, sensoriku, sociālo ekoloģiju, apziņas higiēnu un bezkontakta aizsardzības tehnikas. Viņš ir cilvēka pašatveseļošanās sistēmas "Talanta atslēgas" autors un pasniedzējs, vairāku fitnesa klubu, SPA salonu, tai skaitā rehabilitācijas centru izveidotājs. A.Reiters konsultē vairākus starptautiskus uzņēmumus Latvijā, tostarp finanšu sektora, dažādu servisa un sabiedrisko attiecību pakalpojumu sniedzējus: "Transcom WorldWide Latvia", "Hipotēku banka", "Verners DE", rehabilitācijas centrs "Baltezers", mediju grupu "Santa" u.c. dažādu Latvijas pilsētu pašvaldības.

Andžejs Reiters prognozē, ka tieši 2011. gadā tiek aizsākts jauns laikmets, kurā dominēs jauns domāšanas veids un vērtības, tāpēc svarīgas ir trīs lietas - mīļums, patiesa, dziļa aizrautība un spēja mainīties.

Ieeja uz pasākumu bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)