Banner 980x90

Sveču ražotāja "Diana sveces" apgrozījums pērn pieauga par 7,7%

Rīga, 12.apr., LETA. Sveču ražotājs "Diana sveces" pagājušajā gadā strādāja ar 11,784 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,7% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 8,2% un bija 539 049 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā sacīts, ka 2018.gadā "Diana sveces" piedalījās vispasaules izstādē "Christmasworld 2018", kas norisinājās Frankfurtē, Vācijā, noslēdzot arī līgumus ar potenciālajiem klientiem.

Pagājušajā gadā kompānija iegādājās arī jaunas iekārtas tējas sveču apdrukai, kā arī izstrādāja jaunus sveču dizainus.

"Diana sveces" vadība arī informē, ka uzņēmums turpinās jaunas ražošanas ēkas būvniecību, kuras izveidē un ražošanas iekārtu iegādē ieguldīs apmēram 2,5 miljonus eiro. Investīciju projekts top ar Eiropas Reģionālā attīstības fonda programmas atbalstu sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru. Plānots, ka jaunajā ražotnē tiks automatizēta tējas, "rustik" un smaržīgo sveču ražošana.

2017.gadā "Diana sveces" apgrozījums bija 10,939 miljonu eiro apmērā, kas ir par 10,1% mazāk nekā 2016.gadā, bet kompānijas peļņa saruka par 37,7% un bija 498 141 eiro.

Kompānija reģistrēta 2003.gada decembrī, un tās pamatkapitāls ir 1,374 miljoni eiro. Kompānijas īpašnieki vienādās daļās ir Dānijā reģistrēti uzņēmumi "Joergen Olesen Holding", "Lars Olesen Holding", "Jesper Olesen Holding" un "Dream Invest".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)