Banner 980x90

Ugāles vidusskolas direktores amatā apstiprināta līdzšinējā direktores vietniece Šimpermane

Rīga, 26.jūl., LETA. Ventspils novada pašvaldības deputāti domes sēdē Ugāles vidusskolas direktores amatā iecēluši līdzšinējo direktores vietnieci Danu Šimpermani, aģentūru LETA informēja Ventspils novada pašvaldības pārstāve Marlena Zvaigzne.

Šimpermane skolas direktores pienākumus sāks pildīt 19.augustā.

Saņemot iepriekšējās skolas direktores Lāsmas Milleres uzteikumu, Ventspils novada pašvaldība izsludināja konkursu. Līdz 21.jūnijam bija saņemts viens pieteikums. To iesniedza Ugāles vidusskolas direktora vietniece izglītības jomā Šimpermane, kura kopš 8.marta veica arī direktores pienākumus.

Viņai ir septiņu gadu pedagoģiskā darba stāžs, skolotājas profesija apgūta Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijā, kļūstot par sākumskolas skolotāju ar tiesībām mācīt pamatskolā latviešu valodu un literatūru, stāstīja Zvaigzne.

Direktores amatam Šimpermane pieteicās, jūtot kolēģu atbalstu un iedrošinājumu. Īpaši tas bija manāms pavasarī, kad skolā notika akreditācija.

"Es jau tagad Ugāles vidusskolā, kuru varu raksturot kā atvērtu un radošu mācību iestādi, jūtos novērtēta. Par savu lielāko izaicinājumu uzskatu pakāpenisku pilnveidotā mācību standarta un caurviju prasmju ieviešanu. Izglītības pārvaldes vadība sola mūs atbalstīt šajā procesā, sniedzot arī metodisko atbalstu," sacīja Šimpermane.

Ugāles vidusskolā mācās 205 skolēni, mācību iestādē strādā 37 pedagogi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)