Banner 980x90

Uz laiku mainīta "Ventspils siltums" Abonentu daļas atrašanās vieta

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv

Saistībā ar plānoto telpu remontu Pils ielā 12, pašvaldības SIA ''Ventspils siltums'' Abonentu daļa no 19.janvāra apmeklētājus pieņems pagaidu telpās Lielajā prospektā 42.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja pašvaldības SIA "Ventspils siltums" valdes priekšsēdētājs Arnis Uzaris, atsaucoties uz ventspilnieku izteiktajiem priekšlikumiem nodrošināt iespēju Ventas kreisajā krastā vienuviet veikt norēķinus par dažādu pašvaldības uzņēmumu sniegtajiem komunālajiem pakalpojumiem, šomēnes tiks uzsākts telpu remonts PSIA "Ventspils siltums" abonentu daļas telpās Pils ielā 12.

Pēc remonta Pils ielā 12 izvietosies PSIA "Ventspils siltums" un arī PSIA "Ūdeka" abonentu daļas un uzņēmumu klienti varēs ne tikai norēķināties par saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem, bet arī saņemt abu uzņēmumu speciālistu konsultācijas. PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" abonentu daļa kā iepriekš atradīsies Pils ielā 12 un klienti norēķinus varēs veikt esošās abonentu daļas telpās.

Plānots, ka uzņēmuma "Ventspils siltums" Abonentu daļa Lielajā prospektā 42 (blakus kafejnīcai " Pankūkas un Pelmeņi" ) atradīsies līdz 1.martam. Vēršam arī iedzīvotāju uzmanību, ka tiks mainīti Abonentu daļas tālruņa numuri un turpmāk iedzīvotāji varēs zvanīt pa vienoto Abonentu daļas tālruņa numuru 636 00800.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)