Banner 980x90

Ventspilī atklās Klaipēdas mākslinieku izstādi "Rietumvēji"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 12.augustā, plkst.17.00 Liepājas muzejā, Kūrmājas prospektā, atklās Lietuvas mākslinieku savienības Klaipēdas nodaļas mākslinieku izstādi "Rietumvēji", aģentūru LETA informēja Liepājas muzejā.

Lietuvas Mākslinieku savienības Klaipēdas nodaļa ir viena no lielākajām Lietuvā. Tā vieno 115 biedrus no Klaipēdas, Telšiem, Palangas, Gargždiem, Neringas, Kretingas un citām reģiona pilsētām.

Izstādē Liepājas muzejā lielākoties būs apskatāmi gan jau atzītu mākslinieku darbi, gan jaunās paaudzes veikums, veidojot radošu dialogu starp dažādu paaudžu mākslinieku izpausmēm un izteiksmes veidiem mākslā. Tā iezīmēs jauno Lietuvas mākslinieku pārliecinošu pieteikumu.

Izstādē piedalīsies 28 mākslinieki, kas pārstāv dažādus mākslas žanrus: glezniecību, mazo plastiku, tēlniecību, grafiku un lietišķo mākslu.

Izstāde Liepājas muzejā, Kūrmājas prospektā 16/18, būs skatāma līdz 2.oktobrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)