Banner 980x90

Ventspilī būvēs jaunus siltumtīklus vairāk nekā puskilometra garumā

Rīga, 7.jūn., LETA. SIA "Ventspils siltums" parakstījis būvdarbu līgumu ar SIA "Wesemann" par jaunu siltumtīklu būvniecību 562 metru garumā, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Līdz 30.novembrim jaunus centralizētās siltumapgādes tīklus paredzēts izbūvēt Vasarnīcu ielā 9, 14, 20 un Līvu ielā 2 par kopējo summu 160 579 eiro. Būvuzraudzības pakalpojumu siltumtīklu būvniecībai par 7986 eiro nodrošinās SIA "Geo Consultants".

Jaunu siltumtrašu būvniecība tiks veikta ar Kohēzijas fonda (KF) līdzfinansējumu 40% apmērā no projekta kopējām attiecināmajām izmaksām. Projekta "Centralizētu siltumtīklu būvniecība Ventspils pilsētā", kura īstenošana tika sākta 2018.gadā, kopējās izmaksas ir 1 323 925 eiro, tostarp KF līdzfinansējums 436 461 eiro.

Uzņēmums "Ventspils siltums", īstenojot jaunu siltumtrašu būvniecības projektu, aicina privātmāju īpašniekus apsvērt iespēju un izvēlēties ērtāku apkures veidu, pieslēdzoties centralizētajai siltumapgādes sistēmai. Par iespējām ierīkot un saņemt centralizēto siltumapgādi iedzīvotāji aicināti interesēties uzņēmuma tehniskajā daļā, kur speciālisti veiks tehniski ekonomiskos aprēķinus konkrētā objekta pievienošanai centralizētās siltumapgādes sistēmai.

Lai paaugstinātu pilsētas siltumapgādes sistēmas efektivitāti, Ventspilī pilnā apmērā rekonstruēti arī esošie siltumtīkli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)