Banner 980x90

Ventspilī iedzīvotāji var veikt avansa maksājumus nākamajai apkures sezonai

Jelgava, 10.jūl., LETA. Pašvaldības SIA "Ventspils siltums" klienti par siltumenerģijas pakalpojumu var veikt avansa maksājumus vasaras mēnešos, lai mazinātu maksājumu apmēru apkures sezonas laikā, aģentūra LETA uzzināja uzņēmumā.

Tas nozīmē, ka vasaras mēnešos, kad par apkuri nav jāmaksā, klients pēc savas izvēles var veikt iemaksu paša izvēlētajā apmērā, veidojot naudas līdzekļu uzkrājumu. Iemaksātā naudas summa katru mēnesi rēķinā tiks norādīta kā pārmaksa, pie nosacījuma, ja klientam nav uzkrāts parāds. Pretējā gadījumā iemaksātā summa tiks novirzīta pārada apmaksai.

Sākoties jaunajai apkures sezonai, tiem klientiem, kuri būs veikuši avansa iemaksas, ikmēneša maksājums par siltumenerģiju vai nu nebūs jāveic vispār, ja uzkrātā summa būs lielāka par maksājuma summas apmēru, vai arī būs jāpiemaksā tikai iztrūkstošā starpība no aprēķinātās maksājuma summas.

Ja iedzīvotāji vēlas maksāt avansu, iepriekšējā vienošanās ar siltumenerģijas pakalpojuma sniedzēju nav nepieciešama.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)