Banner 980x90

Ventspilī norisinās starptautisks mazo formu keramikas simpozijs

Ventspils muzeja Amatu mājā sācies sestais starptautiskais mazo formu keramikas simpozijs "Navigācija", aģentūra LETA uzzināja muzejā.

Simpozijā šogad piedalās keramiķi Juris Bergins, Gundega Hagendorfa un Arta Baltā no Latvijas, Egle Maskaliunaite un Beatriče Keleriene no Lietuvas un Kristīne Orava no Igaunijas.

Simpoziju organizē Ventspils muzejs sadarbībā ar mākslinieku Jāni Kupču.

Simpozija norises laikā līdz 4.novembrim mākslinieki strādās Amatu mājas podnieku darbnīcā, kurā radīto varēs pilnībā aplūkot 4.novembrī, kad paredzēta simpozija darbu izstādes atklāšana un mākslinieku prezentācijas. Mākslinieki arī iepazīs Ventspils apkārtni un Ventspils muzeju.

Saskaņā ar simpozija nolikumu katrs mākslinieks vienu mākslas darbu dāvina Ventspils muzejam.

Simpozijā kopš 2009.gada piedalījušies vairāk nekā 30 mākslinieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)