Banner 980x90

Ventspilī notiks leļļu izrāde bērniem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šajā svētdienā 17.jūlijā Ventspils Bērnu pilsētiņās notiks leļļu izrāde bērniem Ķiplociņš Kosmosā. Plkst.12.00 izrāde notiks Bērnu pilsētiņā, 15.00 – Bērnu parkā "Fantāzija", pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Dace Obodovska.

Ķiplociņš, kuram pa pēdām seko Vardīte, Burvju paviršās buršanas dēļ lido Kosmosā. Tur viņš saprot, cik daudz un dažādas planētas ir kosmosā. Kosmisko Mikrobu iespaidā Ķiplociņš nolaižas uz Slinkuma planētas. Tur viņš nokļūst Lielā Sliņķa varā un uzzina par Atkrituma izraisīto ļaunumu.

Izrādē darbojas deviņas roku lelles: Ķiploks-Ķiplociņš, Vardīte, 3 Kosmiskie Mikrobi, Lielais Sliņķis, Kosmiskais Tārpiņš, Kosmiskais Ķirbis un Atkritums.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Pasākumu organizē Ventspils pilsētas domes kultūras centrs, atbalsta Ventspils pilsētas pašvaldība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)