Banner 980x90

Ventspilī notiks starptautiska jauno operdziedātāju konkursa ieskaņas koncerts

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ventspilī no 27.jūlija līdz 29.jūlijam norisināsies starptautisks vokālistu konkurss, kurā jaunie un topošie operdziedātāji sacentīsies par operdziedātājas Alīdas Vānes vārdā nosaukto balvu. Otrdien, 26.jūlijā, plkst.18.00 Ventspils Jaunrades namā notiks konkursa ieskaņas pasākums, aģentūru LETA informēja SIA "Kurzemes filharmonija" pārstāve Antra Lācberga.

Šogad konkursā tika aicināti piedalīties dalībnieki vecumā no 16 līdz 22 gadiem, lai cīnītos par Ventspils pilsētas domes piešķirto Alīdas Vānes balvu 500 eiro apmērā un citām balvām.

Konkurss tiek rīkots trīs kārtās. Pirmo konkursa kārtu ir izturējuši 13 dziedātāji no Anglijas, Slovēnijas, Maltas, Polijas un Latvijas. Dalībnieku vidū ir arī Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēkne Megija Krista Strautmane.

Starptautisko konkursa žūriju vadīs dziedātāja un pedagoģe Džoija Mammena, kuras audzēkņu vidū ir operdziedātāji Inga Kalna, Sonora Vaice, Liene Kinča u.c.

Konkursa otrā un trešā kārta norisināsies Ventspils Kultūras centra lielajā zālē 27.jūlijā plkst.11.00 un 29.jūlijā plkst.11.00, bet konkursa finālistu koncerts un laureātu apbalvošana paredzēta 29.jūlijā plkst.18.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)