Banner 980x90

Ventspilī vairāk nekā 810 privātmāju īpašnieki pieteikušies bezmaksas smilts un sāls maisījumu saņemšanai

Rīga, 13.dec., LETA. Ventspilī vairāk nekā 810 privāto māju īpašnieki izmantojuši pašvaldības atbalstu, piesakoties bezmaksas smilts un sāls maisījuma saņemšanai, aģentūru LETA informēja "Komunālā pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Znotiņa.

Bezmaksas smilšu un sāls maisījumu ietvju kaisīšanai pieteikumus "Komunālā pārvalde pieņems līdz 17.decembrim, bet pēc tam iedzīvotājiem būs iespēja pašiem saņemt šos maisus, iepriekš sazinoties ar "Komunālo pārvalde" un vienojoties par saņemšanas laiku.

Iespēju pieteikt un bez maksas saņemt kaisāmo materiālu ietvju kaisīšanai var izmantot tie privātmāju īpašnieki, kuru īpašums robežojas ar ietvi. Uz katru šādu īpašumu paredzēts piegādāt divus maisus jeb ap 100 kilogramiem smilts un sāls maisījuma. Šis pakalpojums neattiecas uz daudzdzīvokļu māju īpašniekiem un juridiskām personām.

Maisījumā sāls daudzums veido 10-15% no kopējās masas. Šādā koncentrācijā maisījums nav bīstams un kaitīgs videi, tajā pašā laikā nodrošinot ietves atkausējuma minimumu, neļaujot smiltīm piesalt uz notīrītas ietves.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)