Banner 980x90

Ventspils 6.vidusskolā iepazīstas ar iegādātā mācību aprīkojuma pielietojumu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 30.septembrī, Ventspils 6.vidusskolās viesojās Saeimas Zaļo un zemnieku savienības frakcijas deputāti Jānis Vucāns un Gundara Daudze, lai iepazītos ar ķīmijas un fizikas kabinetu, un laboratoriju aprīkojuma pielietojumu, kas iegādāts, piesaistot valsts finansējumu, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils pilsētas pašvaldības Izglītības pārvaldē.

Fizikas stundā ne tikai skolēni, bet arī iepriekš minētie deputāti pētīja izotermisko procesu un veica laboratorijas darbu, izmantojot jauno aprīkojumu. Mācību stundā piedalījās arī Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldes vadītājs Aldis Slavinskis un Ventspils pilsētas domes deputāts Vitalijs Trusevičs.

Jānis Vucāns, Gundars Daudze un Edgars Putra rosināja valsts budžetā šim gadam iekļaut mērķdotāciju turpat 33 000 eiro apmērā Ventspils pilsētas pašvaldības projektam "Aprīkojuma iegāde rīcības programmai – mācīšanās kvalitātes uzlabošana izglītības iestādēs". Sākoties jaunajam mācību gadam, Ventspils Valsts 1. ģimnāzijā, 2.,3.,4. un 6. vidusskolā ar deputātu atbalstu iegādāts aprīkojums ķīmijas un fizikas kabinetiem, kā arī laboratorijām, dodot iespēju skolēniem strādāt ar modernu aprīkojumu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)