Banner 980x90

Ventspils Augstskolā notiks starptautiska zinātniskā konference par tulkošanas jautājumiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No 8.septembra līdz 10.septembrim Ventspils Augstskolas (VeA) Tulkošanas studiju fakultāte sadarbībā ar Latvijas Universitāti organizēs starptautisko konferenci "Valodu kontakti un kontrasti III". Konferences sēdes par tulkošanas jautājumiem notiks VeA 9. un 10.septembrī, aģentūru LETA informēja VeA sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Jēkabsone.

Konferences organizatori skaidro, ka zinātniskā un starpkultūru komunikācijas darbība akadēmiskajā vidē ir nesaraujami saistīta ar studiju procesu un augstskolas zinātniskās domas apmaiņu. Konferences laikā plānots pārrunāt sadarbības iespējas ar dažādu valstu un mācību iestāžu zinātniekiem.

Konferencē uzstāsies docētāji - profesors Juris Baldunčiks, lektori Nataļja Malošonoka, Diāna Neimane, Jānis Veckrācis, docenti Guntars Dreijers, Agnese Dubova un Tatjana Stoikova, asociētā profesore Dzintra Lele-Rozentāle, kā arī VeA un Liepājas Universitātes kopējās doktorantūras valodniecības studiju programmas doktoranti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)