Banner 980x90

Ventspils bērnus aicina izklaidēties kopā ar Ķiplociņu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
22.maijā Ventspils bērnu pilsētiņās notiks izglītojoši/izklaidējošs leļļu mūzikls "Ķiplociņš okeānā"! Pasākums notiks plkst.12.00 – Bērnu pilsētiņā un plkst.15.00 Bērnu parkā "Fantāzija".

Kā pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv noskaidroja Ventspils pašvaldībā, muzikāli izklaidējošā izrādē uzzināsiet, ka arī ideālajā pasaulē ir nepilnības, ka draudzība ir arī pienākums un mīlestība ir vajadzīga visiem...

Iekritis Okeānā, Ķiplociņš ierauga zemūdens skaisto un "ideālo" pasauli. Drīz vien viņš pārliecinās par pretējo – visus Okeāna iemītniekus savā varā tur milzu Astoņkājis. Ķiplociņš sadraudzējas ar Delfīnu, kurš izstāsta leģendu par Astoņkāji. Visi kopā viņi atdod Astoņkājim spēju sajust mīlestību...

Ķiplociņš pēkšņi saprot, ka viņš ir vajadzīgs draugiem uz zemes, un dodas atpakaļ uz mājām.

Lomās darbosies: 8 roku lelles – Ķiploks-Ķiplociņš, Astoņkājis, Delfīns, Vardīte, Jūras Zirdziņš, Zelta Zivtiņa, Pērļu Gliemežnīca, Koraļļu Karalis.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)