Banner 980x90

Ventspils Centra sākumskolas direktores amatā apstiprināta esošā pienākumu izpildītāja

Rīga, 26.jūl., LETA. Šodien Ventspils pilsētas domes deputāti nolēma Ventspils Centra sākumskolas direktores amatā iecelt esošo direktores pienākumu izpildītāju Liānu Biezbārdi, aģentūru LETA informēja Ventspils Izglītības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Ance Putniņa.

Biezbārde studējusi Liepājas Pedagoģijas augstskolā un ieguvusi profesionālo maģistra grādu skolas pedagoģijā Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskolā.

Biezbārde jau 26 gadus darbojas pedagoģijas jomā, karjeras sākumā, strādājot par sākumskolas skolotāju, kā arī mācot matemātiku un ķīmiju Ventspils Pārventas pamatskolā (agrāk Ventspils 5.vidusskolā).

No 2004.gada Biezbārde bija Ventspils Pārventas pamatskolas direktora vietniece izglītības jomā, savukārt no 2018.gada pildīja direktores pienākumus Ventspils Centra sākumskolā, vadot 33 pedagogu un 10 tehnisko darbinieku kolektīvu.

Jaunā direktore ir apņēmības pilna turpināt attīstīt Ventspils Centra sākumskolu kā efektīvu un mūsdienīgu izglītības iestādi, kurā profesionālu pedagogu vadībā iespējams apgūt daudzveidīgas mācību programmas, tajā skaitā arī interešu izglītībā. Kā galvenos šī brīža mērķus Biezbārde izvirzījusi striktu un precīzu izglītības kvalitātes kritēriju noteikšanu, kā arī atbildīga, ieinteresēta un radoša skolas kolektīva izveidi, sacīja Putniņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)