Banner 980x90

"Ventspils labiekārtošanas kombināts" izsolīs staltbriežu un dambriežu ganāmpulku

Pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" šodien mutiskā izsolē ar augšupejošu soli par sākumcenu 11 750 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) izsolīs staltbriežu un dambriežu ganāmpulku.

Rīga, 23.sept., LETA. Pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" šodien mutiskā izsolē ar augšupejošu soli par sākumcenu 11 750 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) izsolīs staltbriežu un dambriežu ganāmpulku, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis". "Ventspils labiekārtošanas kombināta" izpilddirektors Raitis Veidemanis aģentūrai LETA skaidroja, ka uzņēmums izsolīs dzīvniekus, kuri atrodas Ventspils briežu dārzā Talsu ielā 240, Ventspilī. Izsolīt plānots visu ganāmpulku kā kopumu. Ganāmpulkā ir seši dambrieži un 32 staltbrieži. Pēc viņa teiktā, briežus plānots izsolīt, jo "Ventspils labiekārtošanas kombināts" pārtrauks struktūrvienības - Ventspils briežu dārzs - darbību. "Mēs ļoti ceram, ka dambriežiem un staltbriežiem atradīsies jaunas mājas kādā no Latvijas novada briežu dārziem," sacīja Veidemanis. Viņš arī norādīja, ka pati briežu dārza teritorija netiek izsolīta, daļa no teritorijas ir Ventspils pašvaldības īpašums un neliela daļa - valsts AS "Latvijas Valsts meži" (LVM) īpašums. Par šīm teritorijām pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombinātam" ir nomas līgums un deleģēšanas līgums, kurus ir plānots pārtraukt. "Ventspils labiekārtošanas kombināta" sociālajos tīklos izvietotā informācija liecina, ka Ventspils briežu dārzs izveidots ar nolūku veicināt ģimeņu aktīvās atpūtas iespējas un izglītošanu, sniedzot iedzīvotājiem zooloģiska un ekoloģiska rakstura zināšanas par Latvijas faunas dzīvniekiem un dabas vidi. 32 hektāru lielais Ventspils briežu dārzs darbojas kopš 2006.gada. Izsole notiks plkst.14 "Ventspils labiekārtošanas kombinātā" Pils ielā 12, Ventspilī, 2.stāvā konferenču zālē. Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2018.gadā "Ventspils labiekārtošanas kombināts" strādāja ar 5,857 miljonu eiro apgrozījumu un 91 195 eiro. Kompānija ir reģistrēta 1994.gadā un tās pamatkapitāls ir 1,457 miljoni eiro. Kompānija 100% pieder Ventspils pilsētas domei. "Ventspils labiekārtošanas kombināta" mērķis ir sniegt pakalpojumus apstādījumu ierīkošanā, ceļu būvē, atkritumu apsaimniekošanā un tūrismā Ventspilī un Kurzemes reģionā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)