Banner 980x90

Ventspils Mūzikas skolas audzēkņi un vecāki nosūtījuši atklātu vēstuli "Sabiedrībai par atklātību "Delna"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv publicē pilnīgu vēstules kopiju, kuru "Sabiedrībai par atklātību "Delna" nosūtījuši Ventspils Mūzikas skolas audzēkņi, vecāki un pedagogi.

Dārgā, Delna!

Līdz ar gaisa temperatūras paaugstināšanos saņēmām vēsti par Tavām jaunajām aktivitātēm.

Esam apmulsuši. Īsti nevaram saprast, ko un no kā Tu, kas esi sevi pasludinājusi par Sabiedrības Interešu Sargsuni, centies pasargāt - bērnus un jauniešus no muzikālas izglītošanās, Ventspili no kultūras, celtniekus no jauniem un sarežģītiem darbiem vai Latviju un tās novadus no Eiropas Savienības un valsts budžeta naudas?

Varbūt esi dzirdējusi - mitināmies vairākās mājās ar teicamu skaņu caurlaidību, kurās vienlaikus saklausāmi daudzi skaņu avoti. Četru kursu vidusskolēniem un astoņu klašu pamatskolēniem un pat tiem, kuri mācās sagatavošanas klasē nākas pusskriešus pārvietoties no mājas uz māju. Jaunākie to dara vecāku pavadībā (jā, Tev taisnība – fiziskā forma teicama).

Pedagogi savām samocītajām ausīm kā mantru atkārto Kultūras ministres solījumu par dažu gadu grūtībām un te visā krāšņumā parādies Tu, Delna un saki – stop! Kāpēc tik dārgu, tik modernu, tik videi draudzīgu kaut kādā Ventspilī? Un – (tiešām smieklīgi) arī – solītajā laikā?

189 km attālumā mēs Tev šķietam kā 500+100 melni punktiņi, tāpēc, dārgā Delna - brauc ciemos! Paskraidīsim kopā no Bankas uz Biznesa centru, no Biznesa centra uz Pilskalnu, no Pilskalna uz Jaunrades namu, pilnu krūti ieelposim visu, ko ventiņpuses gaiss piedāvā un iemērksim kājas dzestrā jūras ūdenī!

Uzspēlēsi orķestros pie Aigara, Daiņa un Renāra, padziedāsi korī pie Anitras un Rudītes, Andris tev mācīs komponēt, pie Krišjāņa apgūsi mūzikas apskaņošanas un ieskaņošanas noslēpumus...un vēl, un vēl…

Ir, dārgā, ir mūzikas dzīve arī Ventspilī!

Tevi mīlošie VMV audzēkņi, pedagogi, vecāki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)