Banner 980x90

Ventspils Mūzikas vidusskolas jubilejas koncertu cikls turpinās

Ieskandinot Ventspils Mūzikas vidusskolas 85.gadu jubileju martā un aprīlī notiks plašs koncertu cikls, kas noslēgsies 20.aprīlī plkst.17.00 teātra namā "Jūras vārti", pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils Mūzikas vidusskolas pārstāvis.

Ceturtdien, 14.martā, plkst.18.30 Pārventas bibliotēkā koncertu sniegs Ventspils Mūzikas vidusskolas klavieru nodaļas audzēkņi. Pavisam šajā koncertprogrammā izskanēs 25 klaviermūzikas priekšnesumi, ko sniegs gan 1.-7.klašu audzēkņi, gan arī 1.-3.kursa audzēkņi.

Koncerta apmeklētājiem gaišajā Pārventas bibliotēkā būs iespēja brīnišķīgā atmosfērā gūt patīkamu atslodzi no ikdienas darbiem un ļauties mūzikas skaņām, ko radījuši dažādu laikmetu un valstu komponisti. Tostarp koncertā skanēs gan Šūberta, Lista, Paganini, Sibeliusa, Burgmillera, Gilloka, Prokofjeva, Šostakoviča, kā arī latviešu komponistu Garūtas un Karlsona skaņdarbi klavierēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)