Banner 980x90

Ventspils Nikolaja evaņģēliski luteriskajā baznīcā izskanēs koncerts "Pielūgsim mūžīgi"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Otrdien, 14.jūnijā, plkst.18.00 Ventspils Nikolaja evaņģēliski luteriskajā baznīcā izskanēs koncerts "Pielūgsim mūžīgi", kurā muzicēs Kristīne Adamaite (ērģeles), Artis Sīmanis (alta saksofons) un Jānis Kurševs (tenors).

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils pilsētas domes Kultūras centra producente Gundega Buķele, Kristīne Adamaite un Artis Sīmanis kopā muzicē jau kopš 2005.gada. Šajā programmā viņiem pievienojas tenors Jānis Kurševs.

Programmā iekļauta baroka laika komponista, lielmeistara Johana Sebastiana Baha mūzika, Pētera Kornēliusa kompozīcija "Mūsu tēvs" romantisma stilistikā, latviešu komponistu radīta garīgā mūzika un trīs jaundarbi, kuru autors ir latviešu komponists Aivars Kalējs. Visu darbu tematiskais avots ir gregoriskie dziedājumi, kas šoreiz būs klausāmi arī pirmveidā tenora Jāņa Kurševa dziedājumā.

Ieeja koncertā bez maksas.

Koncertu atbalsta Ventspils pilsētas pašvaldība. Organizē VSIA "Latvijas Koncerti" un Ventspils pilsētas domes Kultūras centrs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)