Banner 980x90

Ventspils novada pārtikas mazumtirgotājs "AA&CO" pērn guvis 51 252 eiro peļņu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ventspils novadā strādājošais pārtikas un saimniecības preču mazumtirgotājs SIA "AA&CO" pērn guvis 51 252 eiro peļņu, liecina uzņēmuma vadības ziņojums.

Kā, atsaucoties uz "Firmas.lv", ziņo aģentūra LETA, uzņēmuma apgrozījums samazinājies no 2 863 242 eiro 2014.gadā līdz 2 786 148 eiro pērn jeb par 2%. Daļu no pagājušajā gadā gūtās peļņas jeb 20 000 eiro uzņēmums plāno izmaksāt dividendēs, bet 31 252 eiro novirzīt uzņēmuma attīstībai.

Arī nākotnē uzņēmums plāno saglabāt darbības stabilitāti, veicot uzņēmējdarbību jomā, kas saistīta ar cilvēku pamatvajadzību apmierināšanu pēc pirmās nepieciešamības precēm iespējami tuvāk viņu dzīves vietai, teikts uzņēmuma vadības ziņojumā.

1993.gadā dibinātais uzņēmums "AA&CO" reģistrēts Ventspils novada Popes pagastā. Uzņēmums nodarbojas ar pārtikas un saimniecības preču mazumtirdzniecību četros veikalos Popē, Piltenē, Ugālē un Ventspilī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)