Banner 980x90

Ventspils novada teritorijā uzstādīs astoņas videonovērošanas kameras

Rīga, 24.jūl., LETA. Ventspils novada teritorijā uzstādīs astoņas videonovērošanas kameras, kas izmaksās 7506 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa, liecina paziņojums pašvaldības mājaslapā.

Video novērošanas kameras iegādātas, īstenojot Interreg Latvijas - Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projektu "Video novērošanas kameru uzstādīšana, veicinot drošības pasākumus Latvijā un Lietuvā". Par video novērošanas sistēmu iepirkuma uzvarētāju atzīts SIA "Mondot".

Piltenē viena no kamerām atradīsies Lielās un Dzirnavu ielas krustojumā ielu apgaismojuma stabā ar skatu uz iebraukšanu pilsētā, un tā spēs atpazīt auto numura zīmes. Otra kamera tiks uzstādīta Piltenes pilsētas estrādes teritorijā.

Ventavas ciemā viena kamera tiks uzstādīta Skolas ielā 1 ar skatu uz pārvaldes ēkas stāvlaukumu teritoriju. Ielu apgaismojuma stabā Skolas ielā 8 tiks uzstādīta kamera ar skatu uz Liepu ielu. Tāpat kamera tiks uzstādīta ielu apgaismojuma stabā Liepu ielā 2, lai novērotu skeitparka teritoriju.

Ugālē pie Ugāles autostacijas pieturas apgaismes staba tiks uzstādīta viena video novērošanas kamera ar skatu uz abām autobusa pieturām. Tāpat kamera tiks izvietota pie Ugāles pagasta pārvaldes ēkas stūra ar skatu uz Latvijas pasta un pagasta pārvaldes stāvlaukuma teritoriju, kā arī viena ar skatu uz Ventspils šosejas (A10) krustojuma ar autoceļu Zlēkas-Ugāle (P123) stūri.

Kā liecina "Firmas.lv" dati mikrosabiedrības "Mondot" apgrozījums pagājušajā gadā bija 456 228 eiro, peļņa - 5613 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)