Banner 980x90

Ventspils pensionāriem un personām ar invaliditāti izmaksās 29 eiro Lieldienu pabalstu

Rīga, 10., LETA. Ventspilī deklarētie pensionāri un personas ar invaliditāti var saņemt 29 eiro pabalstu Lieldienās, aģentūru LETA informēja Ventspils pilsētas pārstāve Kristiāna Sluģevica.

Pabalstu izmaksā pensionāriem, kuru pensijas apmērs pirms nodokļu nomaksas, neskaitot piemaksu, nepārsniedz 338 eiro.

Pabalstu var saņemt arī cilvēkiem ar invaliditāti, tai skaitā ģimenes, kuras audzina Ventspilī deklarētus bērnus ar invaliditāti.

Lai saņemtu pabalstu, jāvēršas ar iesniegumu Sociālajā dienestā līdz 31.maijam.

Pensionāriem un personām ar invaliditāti, kuri veselības stāvokļa dēļ nevar ierasties Sociālajā dienestā, pabalsts var tikt piegādāts mājās. Šādos gadījumos jāinformē Sociālais dienests, zvanot pa tālruni 63601210 vai 63663001.

Pabalstus izmaksā jau no 25.marta. Līdz 9.aprīlim to saņēmuši 4969 ventspilnieki un no tiem 478 personām pabalsts ticis piegādāts uz mājām.

Pašvaldība šī materiālā atbalsta sniegšanai šogad atvēlējusi vairāk nekā 200 000 eiro. Plānots, ka pabalstu Lieldienās varēs saņemt 7220 ventspilnieku, no tiem 120 bērni ar īpašām vajadzībām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)